Select Page

L

Adlevo

Kontakt

450 80 595
wiggo@adlevo.no

Webutvikling

Grafisk design

Markedsføring

Strategi

  • Webdesign
  • Grafisk design
  • Markedsføring
  • Sosiale medier

WEB DESIGN

Vi har både system og grensesnittsutviklere med erfaring og kunnskap innen flere platformer deriblant WordPress, SquareSpace, WebFlow, WooCommerce og Checkfrontt. Men vi jobber også med å lage skreddersydde løsninger fra bunn av.

GRAFISK DESIGN

For oss er design ikke bare noe visuelt. Det handler om opplevelsen og all arbeidet i bakgrunn – fra struktur, innhold, interaksjonsdesign og bildespråk. Med brukeropplevelse i fokus lage vi konsept og prototyper, og gjør det bedre med innhold og responsiv design.

MARKEDSFØRING

Vi øker synlighet i søkemotorene med en langsiktig SEO-strategi som ikke kun er basert på trender. Dette gjør vi ved å bruke hele søkemotoren for å bygge opp din merkevare, samtidig som vi hjelper potensielle kunder med å finne deg.

SOSIALE MEDIER

Sosiale medier er en perfekt arena for å nå fram til akkurat din målgruppe. Å lykkes der kan være et avgjørende konkurransefortrinn for din bedrift eller organisasjon, men engasjementet kommer ikke av seg selv. Mange ganger krever det mye tid og planlegging.

Portefølje

Våre prosjekter

Vi har utført mange oppdrag der vi har jobbet med, webutvikling, grafisk design, foto, video, markedsføring og strategi.
Se dem her.